EXCLUSIV Mititelu reactie nervoasa dupa decizia LPF: "O dovada de obedienta politica! Voi distruge aceasta constructie criminala"

Miercuri, 10 Noiembrie 1948, ora 12:23
317 citiri
Intr-un comunicat emis azi, Liga Profesionista de Fotbal a explicat ca va recunoaste palmaresul CSU Craiova ca fiind cel al echipei care a evoluat intre 1948 si 1991. (Detalii aici)

Adrian Mititelu a reactionat dur pentru GSP.RO si a criticat decizia LPF, spunand ca va castiga procesul impotriva celor de la CS U Craiova.

"Este facuta de partid. Ce pot sa mai spun? Este o nebunie totala. Se incearca preluarea unui brand in mod ilegal si fraudulos. Pozitia e LPF e o doar o dovada de obedienta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.