EXCLUSIV Novak Martinovic, interviu-eveniment din Serbia: "Aici, daca Steaua Rosie ar deveni FCSRB, imediat s-ar declansa razboiul"

Joi, 10 Septembrie 2020, ora 10:31
27 citiri
Novak Martinovici a jucat in Romania un pic mai mult de 3 ani, timp in care a invatat bine limba romana. A plecat de aici in ruma cu 7 ani, insa continua sa vorbeasca bine romaneste. Si chiar sa si scrie corect in discutia de pe WhatsApp, care a precedat acest dialog. "Imi cer scuze daca nu o sa-mi mai gasesc toate cuvintele in romana, dar n-am mai vorbit de mult cu cineva din Romania".

Martinovici are astazi 35 de ani si jumatate, s-a retras din fotbal, traieste la Belgrad, unde administreaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.