EXCLUSIV Poveste INCREDIBILA a lui Ion Craciunescu de la un blat din Liga 1: "In minutul 20, am bagat fluierul in buzunar! Voiau sa ma dea afara!"

Joi, 28 Mai 2020, ora 10:31
20 citiri
"Dadeam ture pe teren intr-un meci din vestul tarii, la Oradea. Am bagat fluierul in buzunar, dupa vreo 20 de minute. Era blat! Am si scris in raport. Am inceput sa alerg pe teren. Ma intrebau jucatorii cine bate, ca a iesit mingea afara. *Cine vreti voi, ma!". Dupa, m-au chemat la Federatie.

Voiau sa ma dea afara, ca mi-am batut joc de meci. Am avut noroc cu Nicolae Secosan (n.r. fost jurnalist sportiv), care a spus in comentariul lui ca a fost blat. Altfel, eram mancat! Eu venisem cu masina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.