EXCLUSIV Povestile "Craiovei Maxima", golul contra lui Mourinho si dragostea oltenilor pentru "Stiinta": "Stateau 15.000 de oameni la porti si aveam 40.000 in tribune"

Marti, 26 Mai 2020, ora 19:31
20 citiri
Pe langa cele actuale, de la fostele echipe pe care le-a pregatit, Eugen Neagoe a urmarit si cateva partide de referinta pentru el in tricoul celor de la Universitatea Craiova:

"Sunt multe jocuri care mi-au ramas in memorie. Unul dintre ele e impotriva Stelei, in aprilie 90. O victorie senzationala, 2-0 la Craiova. La acel meci, Hagi a primit rosu la finalul primei reprize. Cu Dinamo au fost cateva meciuri frumoase, in 88 si 89 cand am castigat 1-0 la Craiova. Un Dinamo foarte bun, printre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.