EXCLUSIV VIDEO Alin Minteuan si-a caracterizat fostii antrenori de la CFR Cluj: "Stilul lui Petrescu e sa se planga intotdeauna"

Vineri, 17 Iulie 2020, ora 13:31
24 citiri
- Alin, ai aparut in prim-plan in ultimele saptamani din cauza conflictului cu Dan Petrescu. Povestim si despre cine este Minteuan dincolo de diferendul cu "Bursucul"?
- Daca o luam cu inceputul, as spune ca sunt un produs al lui CFR Cluj, unde am inceput fotbalul la 12 ani. Am si retrogradat, am si promovat, am si cucerit trofee ca jucator si antrenor secund cu acest club. La Universitatea Cluj am ales sa joc la un moment dat pentru a avea sansa sa evoluez in Liga 1. Nu exista aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.