EXCLUSIV VIDEO Cum a scapat FCSB un marcator pursange si cum a platit scump pentru asta: "Argaseala nu a fost serios cu mine"

Marti, 19 Mai 2020, ora 13:31
24 citiri
In cele din urma, Hamza a ales sa semneze cu Ludogorets. Iar acest lucru l-a infuriat pe Valeriu Argaseala, presedintele FCSB, care l-a numit "om fara caracter". In direct la GSP Live, atacantul tunisian a dezmintit acuzatiile.

"Problema e ca nu au fost seriosi cu mine. Eu intotdeauna am avut caracter. Argaseala m-a sunat, ne-am intalnit si in Bulgaria. Am vorbit de bani, contract, tot. A zis ca imi trimite contractul intr-o saptamana si nimic. In perioada asta, ei au venit la Plovdiv si au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.