EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica, dezvaluiri fara perdea in studioul GSP * Cine au fost jucatorii de la FCSB care l-au persiflat: "A avut o atitudine ciudata fata de mine"

Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 00:00
17 citiri
"Cand spune de Steaua adevarata, Chipciu se refera doar la rezultate. Una e sa elimini Ajax, la care jucau Blind, Eriksen si Schone, si alta sa te scoata Guimaraes. Unde nu juca nimeni!

M-au mai sunat din baieti chiar si in zi de meci *Intoarce-te!* sau *Intorceti-va!*. In functie de jucatori. Eu am avut foarte putine probleme cu jucatorii in decursul timpului. Daca stau bine si ma gandesc, cu exceptia lui Alibec, care a avut o atitudine mai mult decat ciudata fata de mine... Probabil a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.