EXCLUSIV VIDEO Poveste dura de viata! In anii '90 teroriza defensivele Diviziei A, acum e profesor la Teologie: "Am muncit in mina, la lopata"

Sambata, 23 Mai 2020, ora 19:31
23 citiri
In adolescenta, Ilie Lazar a trecut o selectie la U Cluj, la 16 ani, insa clubul nu l-a impiedicat sa revina acasa, atunci cand parintii lui nu si-au mai permis sa-l tina la Cluj. Apoi, la 18 ani, a mers la CFR Cluj intr-o perioada in care clubul juca in Divizia B, se numea Steaua CFR si era antrenat de Lajos Satmareanu.

Venit ca junior, Lazar a ajuns in doar cateva luni la echipa mare, dar Steaua CFR a retrogradat in C, iar tanarul a fost pus pe liber. Au urmat cinci ani dificili in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.