FC BOTOSANI - ASTRA 0-0. Bogdan Andone a gasit scuze pentru jocul din repriza a 2-a: "Suntem plecati de 3 zile! E oboseala"

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 23:31
22 citiri
"In prima repriza, jocul a fost animat. In a doua, mai inchis. S-au impartit punctele egal. Am incercat sa ne schimbam putin jocul pentru aceasta seara. Primisem doua goluri cu FCSB si CFR si am fost putini mai organizati.

Am avut 4-5 situatii foarte bune in prima repriza, dar, din pacat,e nu am reusit sa marcam. E oboseala, suntem plecati de 3 zile pe drum. Am jucat cu CFR duminica, timpul e scurt. Se acumuleaza oboseala, e si sfarsit de sezon. E important ca nu ne intoarcem cu mana goala din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.