FC Brasov a obtinut cu Dunarea Calarasi cea mai clara victorie din acest sezon. Vlad Mihalcea a inscris dupa mai bine de doi ani: "Simteam ca am un blocaj." Concluziile lui Ilie Stan

Sursa: ProSport
Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 15:30
34 citiri
FC Brasov a reusit in meciul de pe teren propriu cu Dunarea Calarasi, din etapa a 7-a a Ligii 2, victoria la cea mai mare diferenta de scor din acest campionat. E abia al doilea succes al formatiei antrenate de Ilie Stan, in rest avand trei remize si doua esecuri.
Cu 3-1 s-au impus brasovenii in fata celor de la Dunarea, prin golurile marcate de Iulian Rosu, Maxim Iurcu si Vlad Mihalcea, acesta din urma din penalty. Pentru calaraseni a inscris Eugen Nica.
FC Brasov n-a avut mari probleme in a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.