FCSB. A fost dezvaluita echipa care negociaza pentru Florinel Coman * Mutarea, anuntata misterios de Giovanni: "Gata, vine surpriza!"

Marti, 02 Iunie 2020, ora 13:31
26 citiri
Ioan Becali anunta ca transferul lui Coman e rezolvat. "Gata, vine surpriza! Va spun sigur ca Florinel pleaca de la FCSB vara asta! Mai aveti doar putina rabdare", spunea Becali. Imediat, turcii au dezvaluit cine il vrea cel mai mult pe Coman. Fotomac scrie ca este vorba de Galatasaray, care il vizeaza si pe Razvan Marin!

"Fatih Terim a spus numele dorite", a titrat cotidianul din Istanbul, sustinand ca marele antrenor al lui Cim-Bom-Bom ii doreste pe Coman si pe Marin pentru a inlocui cuplul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.