FCSB. Cornel Dinu se ia de doi jucatori de la FCSB si trage un semnal de alarma: "E o anumita labilitate sau procesul de antrenament are de suferit"

Marti, 07 Iulie 2020, ora 10:31
16 citiri
"Procurorul" a analizat prestatia fundasilor Iulian Cristea si Andrei Miron, de la meciul cu FC Botosani, si a remarcat problemele fizice de la echipa ros-albastra.

"Cristea cu Miron sunt hazli! La faza aceea, in care este eliminat Cristea (Detalii AICI), e greseala de pozitionare! E nepermis.

Exista, din nou, aceasta oscilatie a randamentului unor jucatori care au posibilitati de joc. Oscilatiile acestea ale lui Coman, Tanase sau Morutan te pun pe ganduri. Exista o anumita labilitate sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.