FCSB. Gigi Becali, furios pe Vina dupa esecul cu CFR Cluj: "L-am adus sa inventeze si el ce face? Trebuia schimbat dupa 2 secunde"

Luni, 15 Iunie 2020, ora 13:32
23 citiri
"Daca joc asa, la anul iau campionatul la 12 puncte. La cum a jucat echipa aseara... Sunt incantat. Pentru ca am avut un Olaru care m-a incantat, Nedelcu, pe care l-am mai criticat si care a fost extraordinar aseara. Sa dea Dumnezeu sa nu fie rau accidentat. Man n-a fost extaordinar. Coman, Tanase, Morutan au jucat si ei bine.

Vina e o pierdere. Sa nu se supere, dar nu mai joaca, paseaza numai in spate. E si vina staff-ului tehnic care le spune jucatorilor sa joace simplu. Eu nu iau jucatori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.