FCSB. Intrebat despre o oferta de la Radoi si Olaroiu, Gigi Becali a anuntat cui ii da clubul: "Sub 150 de milioane oricum nu discut"

Marti, 14 Iulie 2020, ora 19:31
12 citiri
In urma cu 24 de ore, Mirel Radoi vorbea despre posibilitatea de a ajunge la un moment dat sa conduca FCSB in tandem cu Cosmin Olaroiu. Becali a respins amuzat aceasta varianta:

"Olaroiu trebuie sa mai lucreze vreo 20 de ani prin China, iar Mirel sa mai lucreze si el prin Emirate vreo 20 de ani ca sa poata sa o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, ca daca mai da 12 milioane pe masini si inca 7 pe ceasuri, nu mai poate sa stranga banii. Ala, Olaroiu, strange banii. Sa scadem banii pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.