FED CUP // Inca o lovitura pentru Romania! Irina Begu si-a anuntat retragerea temporara din echipa de Fed Cup: "Prioritatea mea e alta" * Fara jucatoare din Top 100 cu Rusia?!

Vineri, 29 Mai 2020, ora 23:30
23 citiri
La finalul anului trecut, Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) anuntase ca nu va juca impotriva Rusiei, astfel ca Florin Segarceanu va avea dificultati serioase in alcatuirea echipei. Monica Niculescu (32 de ani, 129 WTA) e la randul ei in dubii, in timp ce Mihaela Buzarnescu (31 de ani, 111 WTA) e in continuare in proces de recuperare, urmand sa revina pe teren abia in martie.

"La Fed Cup n-o sa fiu. L-am anuntat pe domnul Segarceanu din decembrie ca nu voi juca. In momentul de fata, prioritatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.