Florin Prunea a povestit un episod haios: "Regele Cioaba a venit direct spre mine: *V-am pregatit doua ghiuluri, tie si lui Ilie Dumitrescu!* Dar eu nu sunt tigan"

Luni, 07 Octombrie 2019, ora 13:32
36 citiri
"Sunt manifestarile unora din galerie. Eu prefer sa remarc faptul ca fanii merg peste tot cu echipa si cheltuie bani ca sa sustina pe Dinamo", a comentat Prunea, cel care a povestit apoi, din proprie initiativa, un moment petrecut cu "Regele" Florin Cioaba (decedat in 2013), cel care se autoproclamase regele international al "rromilor".

"Veneam nu stiu de unde. Plecam inspre Cluj sa-mi iau familia. Si am oprit acolo, nu stiu cum ii spune, unde sunt sendvisuri si cafea. In intersectie. Cand, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.