FOTO Ilie Barbulescu a fost condus pe ultimul drum * Ultrasii de la FC Arges si Steaua s-au strans la stadion: "Anii trec si gloriile se duc / Astazi e mai liniste fara *Balamuc*"

Marti, 04 Februarie 2020, ora 16:31
83 citiri
Slujba religioasa a avut loc la Biserica "Sfantul Andrei" din Pitesti, cortegiul funerar indreptandu-se apoi spre noua aripa a cimitirului "Sfantu Gheorghe", locul unde Barbulescu a fost inmormantat.

Mai multi jucatori alaturi de care Barbulescu a fost apropiat si fosti colegi de-ai sai de la FC Arges au venit sa-l conduca pe ultimul drum pe Ilie, printre care Stancu, Doru Toma, Stelica Badea, Viorel Moiceanu, Mihai Zamfir, plus antrenorii Mihai si Mihaita Ianovschi.

Din partea FRF a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.