FRANEsA - ROMANIA 3-2, FED CUP // Simona Halep a riscat totul pentru Fed Cup! Un specialist explica: probleme mari intr-o perioada critica * Poate iesi din Top 10!

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 23:30
19 citiri
Simona Halep, care duminica a jucat doua meciuri, la simplu si la dublu, ar putea avea de suferit in perioada urmatoare. Firicel Tomai, fost antrenor al Simonei si al lui Victor Hanescu, a spus ca efortul depus de Halep ar putea avea efecte negative in perioada urmatoare.

"Simona poate resimti acest efort din Fed Cup si in urmatoarele doua luni. Simona a facut un meci total in Franta. Si-a dorit enorm, foarte mult. A oferit tot ce a putut, ca energie, capacitate de efort si de implicare.

Pur ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.