Fuga Nadiei Comaneci in SUA si o teorie halucinanta care a aparut dupa, dezmintita vehement de fosta gimnasta si de familie * "Pe Nadia o chema Anna Kemenec si este unguroaica"

Luni, 30 Decembrie 2019, ora 10:31
102 citiri
In noaptea de 27 spre 28 noiembrie 1989, Nadia Comaneci parasea Romania comunista. Avea 28 de ani si dintr-o celebritate mondiala devenise mai mult un functionar care isi pierdea vremea plimbandu-se pe coridoarele ministerului de resort din strada Vasile Conta. I se ridicase dreptul de a calatori in Occident, iar ultima sa vizita dincolo de Cortina de fier se consumase in 1984, la JO de la Los Angeles, unde i s-a permis sa mearga dupa indelungate demersuri intreprinse de CIO pe langa Nicolae ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.