Gica Hagi dezvaluie marea greseala din cariera de antrenor: "Am crezut in oameni si ei m-au lasat" * Dezvaluiri despre Gigi Becali si FCSB: "Cineva a stricat totul"

Luni, 10 August 2020, ora 10:31
18 citiri
In 2001, dupa retragere, Gica Hagi a fost numit selectioner, fiind la prima experienta ca antrenor. A rezistat doar doua meciuri, plecand dupa barajul pierdut cu Slovenia, din preliminariile CM 2002.

"Viata e facuta din decizii si la inceput am luat doua sau trei decizii care n-au fost bune. Prima a fost cu lotul national. Cea mai mare greseala! Pentru ca am crezut in oameni, am gandit si inima si m-au lasat. Nu publicul! Nu zic cine. Toti care mi-au promis ca ma sprijina m-au lasat dupa doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.