Gigi Becali a anuntat cine conduce FCSB: "El are cea mai mare autoritate" + ce se intampla cu Vintila: "Duhovnicul i-a zis sa asculte de mine"

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 13:31
13 citiri
Omul de afaceri a spus ca Mihai Pintiii, retras in iarna, va fi cel care conduce echipa pentru ca el are cea mai mare autoritate in vestiar. Becali a dezvaluit ca Vintila va ramane in club si ar putea sa stea si pe banca.

"Cred ca principal o sa fie Pintilii? Cine are cea mai mare autoritate in vestiar? Pintilii, da. Licenta are Toni Petrea. Are si Vintila, care ramane. Poate sa stea si pe banca. I-a zis duhovnicul *Sa asculti tot ce spune Gigi Becali!*. Daca eu spun sa stea, va sta! Asa e ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.