Gigi Becali anunta concedieri: "O sa fac curatenie, patru sau cinci jucatori pleaca!". Interesul finantatorului s-a terminat rapid: "Dupa gol m-am uitat la un film turcesc"

Sursa: ProSport
Joi, 01 Decembrie 2016, ora 05:37
49 citiri
Dinamo a batut clar Steaua, 3-1 pe National Arena, totul dupa un meci in care echipa lui Ioan Andone a castigat de o maniera clara reusind sa revina dupa un gol primit in start. Evolutia foarte stearsa a Stelei, echipa care nu a avut nicio reactie la golurile marcate de dinamovisti, l-a nemultumit pe finantatorul Gigi Becali.
"In seara asta nu am mai dominat noi cum am facut-o in alte dati. Am avut si 11 metri la Popa, dar nu mai conteaza. A castigat echipa care a avut mai multa dorinta. Astept ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.