GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu isi aminteste perfect meciul cu Real Madrid: "Primele trei inele erau pline de romani, parca eram pe Ghencea"

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 13:32
70 citiri
FCSB pierdea pe "Santiago Bernabeu", scor 0-1, dupa un autogol al lui Banel Nicolita, in grupele Ligii Campionilor (2006), dar Stelian Stancu isi aminteste de atmosfera din tribune, dominata de catre romani.

"Pentru mine a fost cel mai bun meci din cariera. Adversarul meu direct, Robinho, era unul dintre cei mai tehnici jucatori la ora aceea. In tur (n.r. 4-1 pentru Real Madrid) nu am fost titular, a jucat Saban si, din pacate, nu a putut sa ii faca fata lui Robinho. Chiar imi spuneam, asa cum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.