INTERVIU Andrei Ciolacu, noul transfer al lui FC U Craiova, "inteapa" rivala din oras: "A fost la fel ca la echipele fondate abuziv prin '47-'48"

Luni, 02 August 1948, ora 07:30
32 citiri
Unul dintre new-entry-urile din echipa lui Eugen Trica este atacantul Andrei Ciolacu, revenit in Romania dupa o scurta experienta in Italia. Fostul jucator al Rapidului a semnat deja cu FC U Craiova si e gata pentru viitoarele batalii din liga secunda.

GSP.ro a dialogat cu Andrei Ciolacu, noul varf al oltenilor vorbind despre obiectivele pe care si le-a setat la Craiova, despre dorinta de a promova in tandem cu Rapidul, dar si despre batalia identitara dintre FC U 1948 si CS Universitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.