Ionel Danciulescu ofera informatii noi despre fotbalistii lui Dinamo inca infectati cu coronavirus "La el e mai complicat!"

Vineri, 31 Iulie 2020, ora 19:33
21 citiri
Antrenorul Gigi Multescu nu se poate baza pe 3 jucatori in momentul de fata. Mihai Popescu (27 de ani), Andrei Sin (28) si Diego Fabbrini (30) inca asteapta sa primeasca unda verde pentru a se alatura pregatirilor.

"Mai avem probleme cu cei 3 jucatori. Popescu a iesit negativ la ultimul test, maine dimineata va repeta testul si daca iese negativ va reintra alaturi de ceilalti jucatori la Saftica. Sin se va duce sa isi faca testul luni, sa speram ca va iesi negativ. Nu are simptome, se simte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.