Ionut Stroe, declaratii INCENDIARE despre stadionul "Arcul de Triumf": "PSD a creat in mod fals un conflict, a fost o discutie poluata politic"

Duminica, 24 Mai 2020, ora 13:31
19 citiri
"Atat timp cat in aceasta tara legile sunt respectate, baza *Arcul de Triumf* va fi deschisa tuturor sporturilor dupa inaugurare, cu scopul de a deservi interesului public. Nu exista exclusivitati pe bani publici. Evident, nationala de rugby va putea considera aceasta arena drept *acasa*. Ei pot utiliza arena fara probleme.

Dar acolo s-au investit zeci de milioane de euro, e un stadion care va avea mai multe facilitati decat inainte. Ratiunea construirii acestui stadion a avut legatura cu EURO ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.