Irina Bara a renuntat sa mai joace in Serbia, dupa cazurile de coronavirus de la turneul lui Djokovic: "Au fost prea relaxati!"

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 19:30
13 citiri
Ultima competitie pentru Irina Bara, 25 de ani, a fost in luna martie, la Lyon, cand a ajuns pana in optimi de finala. "Atinsesem o forma destul de buna, ma simteam bine, jocul mergea foarte bine. Aceasta intrerupere nu a venit intr-un moment oportun pentru mine, sper sa-mi regasesc forma cand voi reveni la turnee", a spus jucatoarea de 1,64 m.

De atunci si pana acum a urmat o perioada complicata, cu multe incertitudini, dar si cu un pic de bucurie pentru ca nebunia circuitului a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.