Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, confirma scandalul-monstru relatat de GSP: "Am vorbit cu 5-6 jucatori, nu toti spun acelasi lucru"

Joi, 09 Iulie 2020, ora 23:31
23 citiri
"E un vis ca am ajuns aici, dar nu vreau sa ma gandesc inca la meciul de Cupa cu FCSB, intai ma gandesc la lupta pentru evitarea retrogradarii. Sigur, vrem sa batem FCSB, dar momentan suntem bucurosi ca am ajuns in finala", a spus Dioszegi, cel care a recunoscut ulterior ca au existat probleme interne in cadrul echipei:

"Am vorbit cu 5-6 jucatori, nu toti spun acelasi lucru. Urmeaza sa am o discutie cu ei", a spus Laszlo Dioszgei, patronul lui Sepsi, la emisiunea "Digi Sport Special", de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.