Liga 3, etapa 15, ultima din 2022 | 18 partide se disputa ACUM. In Seria 10 se intalnesc primele doua clasate, Gloria Bistrita Nasaud si FC Bihor. Cele cinci echipe calificate matematic in play-off

Sursa: ProSport
Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 15:42
38 citiri
Ultima etapa de Liga 3 programata in anul 2022 se intinde pe mai multe zile. Primele meciuri au loc vineri, 2 decembrie, sambata au loc majoritatea, insa e stabilit un joc si duminica. Ultimul a fost amanat tocmai pentru la anul, in martie!?
Nu se va juca de la ora 13:00, ora oficiala de start utilizata in sezoanele trecute, ci partidele vor incepe tot de la ora 14:00, ora lunii noiembrie.
Primele 18 partide ale rundei sunt programate sa se dispute vineri, iar sambata se vor disputa 29 din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.