Marius Humelnicu, ministrul propus al Economiei, a jucat un singur meci intreg in Liga 1, suspect de blat: "Onoarea celor fara de onoare"

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 23:31
34 citiri
Articol de Razvan Lutac, Liviu Manolache, Dan Duca - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 19:12 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 21:09

Marius Humelnicu, fost fotbalist la Otelul Galati, e propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei in Guvernul PSD-PNL-UDMR.

Pentru evolutia sa contra celor de la Rocar (2-3), tanarul Humelnicu, azi aflat in pole-position pentru postul de ministru al economiei, a luat nota 3 in Gazeta Sporturilor si o stea in ProSport. Ambele ziare de sport au vazut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.