MTS promite investitii de 180 de milioane de euro: bani pentru cluburi, sali si terenuri noi * "Putem avea un mic Roland Garros la Bucuresti" + cand revin fanii in tribune

Marti, 07 Iulie 2020, ora 13:31
18 citiri
Oficialul a precizat ce investitii va face Guvernul Romaniei in sport si cand ar putea reveni fanii pe stadioanele din Romania.

"Copiii care se inscriu la cluburile sportive pentru a face performanta vor primi vouchere. Vor fi 100.000 de beneficiari, iar bugetul total este de 30.000.000 de lei. Voucherul va fi de 300 de lei per copil si va viza sustinerea cheltuielilor pentru echipament. Programul va incepe in toamna. Vrem sa-i indreptam pe cei care practica sport intr-un cadru organizat.

Vom ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.