NEWS ALERT | Mirel Radoi exclude un fotbalist de la echipa nationala! Tricolorul care a comis-o grav: "I-am transmis. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucator"

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 05:49
36 citiri
Selectionerul Romaniei, Mirel Radoi, a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuila in cadrul emisiunii "Sport Report", unde a dezvaluit ca va exclude un tricolor din nationala.
Un tricolor, exclus din nationala! Care e motivul lui Mirel Radoi Un tricolor a comis-o, iar in perioada urmatoare nu va mai fi convocat. Selectionerul Mirel Radoi a adus in fata un subiect sensibil. Conform declaratiilor lui Mirel Radoi, un tricolor si-a atacat un coleg prin intermediul unui jurnalist, lucru pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.