Octavian Bellu la 70 de ani * Interviu-eveniment cu cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial: "Tot ce am si tot ce n-am datorez gimnasticii"

Miercuri, 17 Februarie 2021, ora 10:34
17 citiri
Viata lui Octavian Bellu e plina de nuante, dar e mereu legata cu un fir invizibil de gimnastica, sportul care i-a definit-o. De la baiatul din Ploiesti care la opt ani s-a urcat pe aparate pentru ca, apoi, sa constate ca fizicul sau nu se potriveste cu ele la adolescentul care a ales IEFS in dauna medicinei, la tanarul care a lasat catedra de la Liceul Viticol din Valea Calugareasca pentru a antrena fetite si ajungand la barbatul care a intrat pe usa salii din Deva in 1981 si a mai iesit in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.