Patronul din Liga 1 care recunoaste ca s-a bagat peste antrenori: "Da, m-am bagat! De ce sa zic nu?" Regretul cel mare si episodul povestit cu Sumudica: "Face el pe luptatorul, dar..."

Sursa: ProSport
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 05:38
43 citiri
Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vasliu, a recunoscut ca s-a bagat peste anternorii pe care i-a adus la echipa, in perioada in care aceasta se batea la titlul din Liga 1. Fostul arbitru vorbit, printre altele, si despre anumite momente care au avut loc in vestiarul de la Vaslui.
"Au fost antrenori cu care m-am inteles foarte bine, dar si antrenori cu care m-am inteles mai putin bune. Cu Lopez Caro imi pare rau, am gresit eu, dar cea mai mare greseala a fost cu Inacio. Am fost influentat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.