Planuri mari la CSM Ceahlaul! Costel Ilie a fost prezentat ca antrenor, iar echipa a perfectat primele patru achizitii. "Principalul" si-a adus aminte de situatia dramatica traita inainte de desfiintarea fostei echipe din Piatra Neamt

Sursa: ProSport
Vineri, 11 Iunie 2021, ora 15:32
57 citiri
CSM Ceahlaul Piatra Neamt se pregateste de a patra participare la nivelul campionatului Liga 3, iar acum isi incepe din timp strategia, cu obiectivul clar de a promova in Liga 2. Echipa din Neamt si-a numit un nou antrenor principal si a perfectat primele patru transferuri.
Costel Ilie, antrenor principal la CSM Ceahlaul: "Sunt bucuros si onorat ca ma intorc acasa si ca fac parte din acest proiect"
Noul antrenor principal al CSM Ceahlaul este Constantin Ilie (46 ani), deloc o surpriza, avand in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.