POLI IASI - CFR CLUJ // Cornel Dinu, vehement dupa infrangerea CFR-ului: "A avut favoruri de la Federatia Romana paralela cu fotbalul! Petrescu e un carcotas"

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 23:31
28 citiri
Cornel Dinu a comentat meciul si a avut o serie de declaratii dure si ironice la adresa lui Dan Petrescu si a celor de la CFR Cluj.

"La cum s-a jucat, rezultatul e corect, chiar daca CFR a primit toate favorurile de la Federatia Romana paralela cu fotbalul. A mai fost pe teren si un martor imbracat in negru, Marius Avram. Meciul nu s-a jucat la Iasi, dupa ce s-au invocat tot felul de chichite. Botosani e mai aproape de aeroportul de la Suceava, iar la Botosani nu a fost nici publicul ostil de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.