POLI IASI - FC VOLUNTARI 2-1 * Mihai Teja se revolta dupa decizia LPF: "Cu ce suntem noi de vina pentru ce s-a intamplat la Dinamo?"

Joi, 30 Iulie 2020, ora 23:31
17 citiri
"Asta e fotbalul, se intampla. Am jucat astazi cu un adversar care a avut o dorinta foarte mare. Era ultima lor sansa. Le-am spus si baietilor ca intalnim o echipa foarte buna, care nu are nimic de pierdut si cand nu mai ai nimic de pierdut e clar ca incerci sa dai tot ce ai mai bun. Eu cred ca nu am facut un meci rau dar am luat 2 goluri aiurea.

Primul gol cred ca e autogol, nici nu stiu, a vrut sa centreze Cabral si a intrat mingea in poarta. Dupa care Omoh, cel mai periculos. Am vorbit si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.