POLI IASI - FC VOLUNTARI 2-1 * Mircea Rednic contesta decizia de prelungire a sezonului si cere fanii inapoi pe stadion: "Asta nu e fotbal!"

Vineri, 31 Iulie 2020, ora 05:38
19 citiri
"Eu zic ca e o victorie muncita, meritata, in afara de golurile marcate am mai avut cateva situatii. Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru acasa. Datorita portarului am castigat acest meci, cele 2 puncte au fost scoase de Teo (n.red. portarul Teodor Axinte). Nu am fost inspirat sa ii fi dat mai multa sansa si lui Teo, imi pare rau.
Jucam cu Chindia duminica, trebuie neaparat sa castigam si sa incercam sa ne indeplinim obiectivul. Normal ca e atmosfera mai buna dupa aceasta victorie, dar mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.