Prietenii din fotbal ai lui Martin Tudor nu vor putea sa asiste la inmormantare * Helmut Duckadam: "Asta e si mai trist"

Luni, 30 Martie 2020, ora 16:32
30 citiri
Cum Romania se afla in stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus, statul a luat masuri dure si a limitat accesul persoanelor pe strada. Potrivit Ordonante Militare emise de MAI, la o inmormantare nu pot participa mai mult de opt persoane, ca masura pentru impiedicarea raspandirii cazurilor de coronavirus.

"Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, inmormantari), la care pot participa maximum 8 persoane, cat si impartasirea credinciosilor bolnavi la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.