Protest in fata Primariei Brasov dupa o "manipulare dinspre clubul Corona". Allen Coliban: "Suntem experti in a ne da la gioale si a ne infige cutite pe la spate." Edilul spune care este stadiul formarii noului FC Brasov: "Avem sustinerea FRF"

Sursa: ProSport
Sambata, 12 Iunie 2021, ora 05:37
50 citiri
Circa 70 de persoane, parinti, copii si antrenori de la Centrul de Copii si Juniori al sectiei de fotbal CSM Corona Brasov, dar si cativa jucatori de la echipa de seniori, promovata in aceasta vara in Liga 2, au protestat, joi seara, 10 iunie 2021, in fata primariei Brasov.
Protestatarii s-au aratat nemultumiti de modul in care primarul Allen Coliban a gestionat situatia de la echipa de seniori de la Corona, dar si de la grupele de copii si juniori.
Allen Coliban a mers sa discute cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.