Razvan Lucescu explica banii investiti la Dinamo: "Poate fi un exemplu" * Il sustine pe Gigi Becali in conflictul cu Armata: "FCSB e Steaua!"

Duminica, 13 Iunie 1948, ora 10:31
79 citiri
Fost antrenor si jucator la Rapid, Razvan Lucescu a explicat de ce a decis s-o ajute pe Dinamo si a vorbit despre situatia clubului alb-rosu.

"Pe de o parte mi se pare chiar si o obligatie a mea pentru ca sunt in lumea fotbalului romanesc, provin din aceasta lume, am ajuns la un anumit nivel si vad ceea ce se intampla acolo. Este un ajutor foarte mic, dar poate fi considerat si un exemplu. Pe de alta parte, Dinamo reprezinta pentru mine copilaria, chiar si adolescenta, partea de viata legata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.