Reactie dura a Craiovei dupa ce patronul Stelei a vorbit cu Ivan: "Nu facem circ! Nu este normal asa ceva si trebuie sa se sesizeze comisiile" * Ce i-a spus Becali atacantului

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 13:51
40 citiri
Silvian Cristescu, directorul sportiv al celor de la CSU Craiova, a reactionat dur dupa ce Gigi Becali a vorbit cu Andrei Ivan la meciul cu FC Voluntari, 2-0 (Detalii aici).

"Lumea trebuie sa inteleaga ca asa ceva nu este normal. Noi nu suntem Gloria Bistrita ca sa facem circ, nu e genul nostru. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa intram in scandaluri.

Mie nu mi se pare normal ce s-a intamplat dupa meciul cu Voluntari. Nu trebuie sa vina cineva sa discute cu jucatorii nostri. Daca vrea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.