Rednic s-a luat de strainii de la Dinamo si a anuntat transferuri de urgenta: "Nu au aratat ca merita sa joace aici. Suntem in discutii avansate". Amintirea cu Ilie Balaci: "Cretulica, fugi cand am eu mingea!"

Sursa: ProSport
Marti, 23 Octombrie 2018, ora 05:39
19 citiri
Revenirea lui Mircea Rednic (56 de ani) pe banca lui Dinamo a insemnat un egal cu Dunarea Calarasi, 1-1 in Stefan cel Mare, iar finalul celor 90 de minute l-a prins pe noul antrenor din "Groapa" nemultumit de strainii din lot, carora le-a transmis un nou avertisment. Intr-un discurs in care si-a adus aminte de cel care a fost Ilie Balaci, "Puriul" a anuntat ca se afla in discutii avansate pentru noi transferuri, dar si schimbari pentru partida de etapa viitoare, cu Concordia Chiajna.
"Cred ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.