Rivaldo si Berbatov fac plecaciuni in fata lui Hagi, la 26 de ani de la Romania - Argentina 3-2: "Era ca Maradona! Brazilia - Romania ar fi fost o semifinala entuziasmanta"

Duminica, 26 Iulie 2020, ora 13:31
17 citiri
Pe 3 iulie 1994, la Pasadena, in fata a peste 90.000 de spectatori, "tricolorii" invingeau nationala lui Redondo, Batistuta, Simeone si Balbo cu un incredibil 3-2, dupa "dubla" lui Ilie Dumitrescu si golul lui Hagi ."Pumele" plecasera in America sa cistige trofeul, insa visul li s-a spulberat in "optimi", cand Hagi si Generatia de Aur i-au invins cu 3-2.

Din pacate, drumul Romaniei catre "careul de asi" al Acelui Mondial a fost stopat de infrangerea dramatica suferita in "sfertul" cu Suedia. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.