ROMANIA - MALTA // De unde a pornit scandalul dintre Cristi Sapunaru si Cosmin Contra: "Ba, stinge tigara!" / "Lasa ca mai ai tu nevoie de mine!"

Duminica, 08 Septembrie 2019, ora 16:32
27 citiri
"Contra si Sapunaru s-au certat. Dintr-o data nu a mai fost convocat. La intoarcerea din etapa trecuta. In avion, jucatorul si-a luat o bere, s-a dus in spatele avionului si si-a aprins o tigara. Contra s-a dus la el si i-a zis: *Ba, stinge tigara, berea bea-o si gata*.

Sapunaru nu a stins-o la inceput, dupa a stins-o si s-a iscat ceva acolo. Sapunaru i-a zis: *Lasa ca mai ai tu nevoie de mine, sa ma chemi la nationala*. Dar lucrurile s-au stins acolo. Am o singura sursa, a fost o relatare", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.