ROMANIA U21 // VIDEO Adrian Mutu, prezentat oficial: "Nu am venit sa fiu actorul principal. Adaug ideile mele peste ale lui Radoi"

Duminica, 05 Ianuarie 2020, ora 13:33
18 citiri
Ca si la prezentarea lui Mirel Radoi, conferinta a inceput cu un video cu cele mai bune momente ale lui Adi Mutu la echipa nationala.

"Sunt onorat! Este o mare responsabilitate pentru mine. Vin dupa Mirel Radoi, care a facut istorie la U21. Acest lucru ma motiveaza si mai mult. Cand sunt sub presiune dau ce e mai bun din mine. Sper sa reusesc asta.

Nu vreau sa schimb nimic de ce a facut Mirel. A facut o treaba foarte buna. Vreau sa adaug ceva din ideile mele. Analizez lucruri care nu au mers ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.