Ruben Albes, increzator in salvarea de la retrogradare, dupa prima victorie la Hermannstadt: "S-a vazut ca am muncit si aratam ca o familie. Echipa s-a dedicat astazi foarte mult"

Sursa: ProSport
Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 06:06
12 citiri
Ruben Albes, antrenorul spaniol al lui FC Hermannstadt, s-a aratat bucuros de rezultat la finele partidei cu Poli Iasi, din deplasare, scor final 2-3. Tehnicianul este tot mai increzator ca formatia din Sibiu se va salva de la retrogradare, dupa prima victorie de pe banca echipei din Liga 1.
Albes considera ca echipa sa incepe sa devina o adevarata familie. Hermannstadt si Poli Iasi au facut rocada in clasament, sibienii ocupand acum pozitia 11 in Liga 1, ultima care permitere ramanerea directa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.