Scandalul momentului in Liga 1 * Craiova vrea doi jucatori din play-off! Rivala iese la atac: "Nu sunt liberi de contract! Nu mai vorbiti cu ei"

Sambata, 15 August 2020, ora 23:31
21 citiri
Dupa ce s-a inteles cu Paul Papp, Marius Constantin, Vladimir Screciu si Alex Tudorie, oltenii vor acum sa mai aduca doi jucatori din Liga 1, Lazar si Radut, anunta Fanatik. Totusi, cei de la Astra ii acuza pe sefii Craiovei ca au discutat deja cu cei doi jucatori, fara sa aiba acordul clubului din Giurgiu.

"Ce pot sa le spun celor de la Craiova este sa vorbeasca direct cu clubul, nu cu jucatorii. Atat pot sa spun despre acest lucru. Cei doi sunt sub contract si daca oamenii de la Craiova vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.