SEPSI - VIITORUL 3-3. Gica Hagi, dupa thrillerul de la Sf. Gheorghe: "Am vazut cat ma respecta jucatorii. Au lasat de dorit!"

Sambata, 27 Iunie 2020, ora 23:31
17 citiri
"Felicitari, Sepsi! Au facut un meci fantastic! Nu vorbim despre noi, ci doar despre Sepsi, au jucat bine. Noi am lasat mult de dorit. Nu pot sa-mi explic. Am vazut cat m-a respectat echipa in repriza in a doua", a declarat Hagi, la TV Telekom Sport.

De asemenea, "Regele" a rememorat transferul la Real Madrid, in ziua in care se implinesc 30 de ani de la mutarea sa in capitala Spaniei: "Sunt fericit ca am jucat acolo. A fost o onoare mare pentru mine sa vina presedintele Realului la Bucuresti. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.