"Simona e Audrey Hepburn a tenisului" * Halep vazuta prin ochii unui scriitor si fost oficial la Casa Alba: "Eleganta, bunatatea, modestia si credinta ei sunt o gura de aer proaspat"

Vineri, 17 Mai 2019, ora 07:30
8 citiri
Douglas MacKinnon a lucrat in departamentul de Comunicare de la Casa Alba pentru presedintii Ronald Reagan si George H.W. Bush. Ulterior, a lucrat la Pentagon, ocupand o functie importanta, cu acces la secrete guvernamentale.

In prezent, este colaborator la mai multe ziare importante. A publicat peste 600 de articole in ziarele importante din SUA: Investor's Business Daily, The New York Times, The Washington Post, Los Angeles Times, USA TODAY, Chicago Tribune, The Houston Chronicle, The ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.